3D vogels en gips buiken auto's, bussen, brievenbussen beelden en meer.

uit 2010 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Geschilderde Lelijke eend Citroën

2016

Geschilderde lelijke eend in Caribische kleuren, Als je aan Curacao denkt dan is het eerste wat in je opkomt kleur, muziek, dans, duiken en gezelligheid. Ik heb een lelijke eend geschilderd met eiland vibes, lekker zomers het dak kan ook heerlijk open. 

Lelijke eend met cupcakes

2017

Gekleurde eendjes op de weg maken het dagelijks leven super vrolijk, Op Curacao rijden verschillende leuke auto's dit lelijke gekleurde eendje heb ik geschilderd voor een auto verhuur. Echt een leuk eilandautootje.

Geschilderde eend

2016

Kleurrijke auto in Curacao, vrolijke kleuren was mijn uitgangspunt, dat is niet zo moeilijk als je inspiratie zoekt op Curacao. Op deze eend heb ik mijn eigen hondje Kiki geschilderd met een gitaar palmbomen en een kunukuhuisje. Dit is nou echt een feestje om in te zitten en rond te rijden over dit paradijselijke eiland.

Geschilderde lelijke eend citroën

2016

Geschilderde lelijke eend (citroën) in Curacao, vrolijk en kleurrijk het eiland bekijken, dat is helemaal in stijl, ook omdat de huisjes er allemaal gekleurd zijn. Zie je het al voor je met deze leuke auto te rijden over de Handelskade in Punda?

Eendje

2017

Geschildere auto op Curacao, deze vrolijke lelijke eendjes zijn super gezellig om in te rijden, je ziet de mensen op straat foto's maken en iedereen krijgt een glimlach op zijn/ haar gezicht. Ze zijn in verschillende vrolijke Caribbische kleuren geschilderd.

One happy island car

2020

Colors of the Caribbean, op Aruba rijd het leukste autootje rond de Joost Mobile. Met de leukste bloemen, honden en vogels is het One Happy island, hier wordt je toch echt heel vrolijk van.

Painted car

2020

The happiest car in the Caribbean drives on Happy island Aruba!

Feestbus

2015

Als je op de Antillen bent Aruba Curacao of Bonaire dan ga je met een partybus mee een echte feestbus is een oude schoolbus die van binnen en buiten beschilderd is in vrolijke tropische kleuren en daarin, Boksen waar veel herrie uit komt, dat is namelijk leuk!

brievenbus

2019

Kleurrijke brievenbus met vogels en onderwater leven.

Brievenbus

2018

Brievenbus met kleurrijke afbeelding van het Caribisch gebied. Deze leuke designs op de brievenbussen maken de straten erg vrolijk.

vreemde vogels in het kindermuseum

2017

Voor het kinder museum op Curacao heb ik gekozen om een beeld te maken van vreemde vogels, iedereen mag anders zijn, uniek zijn is leuk! Ik heb deze drie vogels gemaakt van polyester en piepschuim en daarna beschilderd nu hangen ze in de boom en schommelen in de wind.

Vriendje amigo

2014

Amigo is een vrolijk mannetje, gemaakt van piepschuim en glasvezel en polyester en in vrolijke caribische kleuren geschilderd. 

Vreemde vogel nr 3

2013

Vreemde vogels zijn overal, deze bijvoorbeeld bij het zwembad in het gezellige Pietermaaidistrict in Curacao, De vogels zijn gemaakt van recycled materiaal, zijn voetjes zijn oude koplampen van een auto en zijn nek is een kunsstof champagneglas geweest etc etc. de materialen heb ik ingepakt met glasvezels en polyester zo ontstaan mijn vogels. Zo wordt afval kunst en beelden voor buiten in de tuin.

Vreemde vogel 2

2011

Kunst voor in de tuin een Vreemde vogel gemaakt van: piepschuim, glasvezel en een speciale coating met de vrolijkste kleuren beschilderd, dit wil toch iedereen wel in zijn tuin. 

Vreemde vogel.

2010

Vreemde vogels in Curacao, je komt ze tegen op steeds meer lokaties, zoals kayakaya pietermaaidistrict in tuinen van hotels en in punda, ze zijn erg vrolijk en willen graag buiten staan deze sculpturen zijn gemaakt van glasvezel en recycled materiaal.

Gipsbuik

2014

Gipsafdruk van een zwangere vrouw daarna handgeschilderd en afgelakt zodat het een mooi kunstwerk is voor aan de muur.

Gipsbuik met hand

2013

Zwangere buik afdruk met hand gemaakt van gips en glasvezelmat daarna hand beschilderd en afgelakt een prachtig aandenken en leuk om op te hangen in de babykamer.

Gipsbuik beestenboel

2012

Geschilderde gipsafdruk van zwangere vrouw met daarop al haar dieren afgebeeld barbie het varkentje haar honden en hier en daar een palmblad want dat tropische tintje mag niet ontbreken.

De buik van Sem

2010

De buik van Sem gemaakt van gips en fibreglass daarna leuk beschilderd voor de babykamer. 

De boom van Curacao

2010

Dit project heb ik gemaakt met de kinderen van het eiland Curacao (arm en rijk door elkaar) iedereen die mee wilde schilderen is welkom, op deze manier is deze bijzondere kunstboom ontstaan met een heel verhaal. 

Zeepaard

2010

Paard met lampekap van moooi, leuk ding maar verkrijgbaar in zwart of wit dus ik besloot hem wat kleur te geven en lekker buiten te zetten in Curacao.

Mijn bakkie

2010

Mijn autootje op Curacao die heb ik maar even wat kleur gegeven...Wat een heerlijk eilandkarretje