Een stranddag op het eiland er zijn vele mooie baaien op Curaçao

Een stranddag op het eiland er zijn vele mooie baaien op Curaçao

50 x 50 x 4 cm, © 2018, prijs op aanvraag
Tweedimensionaal | Schilderkunst | Acryl | Op doek

Drijfhouten bordjes met namen van bekende stranden op Curacao, Een heerlijke dag aan zee dat is genieten. Grote Knip ook wel Playa Abou genoemd is 40 minuten rijden van Willemstad maar prachtig wit zand en turquase water zonder grote resorts.

Playa Kalki is heel bekend door zijn kalkstenen kliffen en het fijne witte zand. 

Porto Marie Beach, of Playa Porto Mari behoort tot de bekendste en mooiste stranden van Curacao. Het strand is eigendom van de plantage Porto Mari. Erg leuk snorkelen en als je geluk hebt kom je Willy en Woody tegen dit zijn de varkentjes die hier ook genieten op het strand.

Playa Piskado is een klein strand net boven Grote Knip in het noorden van Curacao. Mensen komen hier vooral vanwege het duiken en snorkelen en de enorme hoeveelheid schildpadden die worden gevoerd door de vissers, vandaar de naam piscado = vis

Kokomo ligt in de Vaersenbaai vlak boven Blauwbaai Beach is ook een bezoek waard. dit ziet er heel mooi uit door de bergen erom heen, er zit een gezellige horeca zaak waar vaak lokale muziek gespeeld wordt.

Cas Abou of Abao heeft het mooiste water water van alle stranden van Curacao. Het heeft ook een indrukwekkend strand met wit zand en palmbomen, maar door het koraalrif onder water is het vooral populair bij snorkelaars het is er prachtig.

Mambo Beach behoort tot de bekendste stranden van Curacao. Het ligt bij het aangelegde Sea Aquarium Beach waar je het Curaçao Sea Aquarium vindt. Er is een grote boulevard met veel restaurantjes en mooie winkels, zin in een feestje dan moet je hier zijn.

Zo kan ik nog uren schrijven, maar hier vind ik keer op keer mijn inspiratie op het eiland. Maar ik ben geen tourguide ik ben kunstenares dus ik ga weer lekker schilderen.